Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Вашингтон

Имот за продажба във Вашингтон

Мокро от Тихия океан на запад, граничещ от Орегон на юг, на изток от щата Айдахо, на север, по 49-ия паралелен север, с Канада, по-специално с провинция Британска Колумбия

Всеки, който решава да направи инвестиция за закупуване на имот за продажба във Вашингтон, ще оцени много фактори, преди да вземе решение.

Вашингтон е северозападна държава от Тихия океан с територия, включваща заснежените планини на Каскада и залесените острови на Puget Sound. Столицата му е Олимпия, но най-големият град е Сиатъл. Известно е за живата технологична индустрия, анимационната музикална сцена и известните кафенета.

Държавата Вашингтон носи името на първия президент на САЩ Джордж Вашингтон и е 42-рата държава, която е приета в Съюза. На официалния печат и на официалния държавен флаг има портрет на Джордж Вашингтон и често се нарича Държава на Вашингтон, за да се избегне объркване с окръг Колумбия.

Тази северозападна Тихия океан има умерени дъждовни гори, планини и огромни гори, поради което се нарича Евъргрийн щат.

Това е 18-тата най-голяма държава в страната и 13-та най-многобройна. Той има климат, който варира доста от изток на запад, за да осигури подходящ климат за всички вкусове.

Преди да инвестирате в имоти за продажба във Вашингтон, е полезно да направите обща оценка на района, процента на безработица, богатството, разходите за сградите и много други.

Тя има 4.8% безработица, която е останала стабилна през последната година, а жизнен стандарт над националната средна. Най-големият фактор за жизнения стандарт идва от пазара на недвижими имоти във Вашингтон. Наемните цени изясняват добре тази точка, защото са много високи.

Същият вид увеличение на разходите се отнася за закупуването на имот за продажба във Вашингтон. Тези увеличения на цените са предназначени да направят 2018 мечта за продавачи за Вашингтон пазара на недвижими имоти през 2018. Ето защо продавачите могат да очакват някои предимства, както през миналата година, Вашингтон цените на жилищата са се увеличили с 11, 5%.

Факторите, които засягат Пазара на недвижимите имоти във Вашингтон през 2018 г., са продължаващата липса на жилища за държавата Вашингтон, които със сигурност със сигурност ще поддържат търсенето и цените високи, докато запасите остават ниски.

Междувременно продавачите на имоти за продажба във Вашингтон могат да се възползват от предимството, тъй като строителите се опитват да намерят гениални решения за решаване на недостига на жилища. За много държави в подобни ситуации това води до творчески решения, по-малки къщи и много по-малки жилища.

Най-добрите места за живеене на Вашингтонския пазар на недвижими имоти са Сиатъл и Спокейн, така че оценяваме имоти за продажба във Вашингтон, като отделяме специално внимание на тези два метрополии.

 60% от жителите живеят в метрополията на Сиатъл, а същото място в Сиатъл, разположено в окръг Кинг, има население от около 700 000 жители. Това е пулсиращ град с богата музикална история и очарователен градски пейзаж.

Също така има жизнена икономика, която се нарежда на 11-та по големина метрополитна икономика в страната.

Той се смята за рай за стартиращи фирми и за град, който е много активен в екологичните и екологосъобразни практики. Той е домакин на офисите на пет големи компании, включително Starbucks и Amazon. Безработицата в Сиатъл е 3,4% малко под средната за страната.

 Spokane е вторият по население град във Вашингтон, а пазарът на недвижимите имоти се е представил много добре през последната година. Стойностите на жилищата в Спокейн са се повишили с повече от 12% през 2017 г., като стойностите се очаква да продължат да нарастват с още 3,6% през 2018 г.

Вашингтон се радва на отлично време за пазара на продавачите в момента и всички показатели сочат към друга успешна година на продажби за държавата Evergreen. За тези, които искат да пуснат дома си на пазара в щата Вашингтон, трябва да знаят, че няма по-добро време да го направи.

  •  
    Преместване във Вашингтон. Емигранти и живеят във Вашингтон.

    След като пътувахме далеч и широко на американския континент, най-накрая стигнахме до най-важната държава. Този, който има уникална история, винаги е представлявал цялата федерална република САЩ. Говорим за Washinton. Американското биещо сърце, днес ще бъде главният герой на нашия мини водач, ориент ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 23038

За продажба Къща, Вашингтон, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

2,187,105.70BGN
За продажба
Къща

502.42 m²
Голяма план на етажа, изящни черти, красноречиво рамкирани с панорамна гледка към звук. Почти нови дадени толкова много новости за този 5-стайна / 4 b...
UNAVAILABLE
Cod. 23037

За продажба Къща, Вашингтон, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

2,550,013.23BGN
За продажба
Къща

389.73 m²
Sleek-съвременно! Central Glass Atrium Връзки вътрешните отворени пространства с изобилие от естествена светлина. Играчи на бразилския Tigerwood, вене...
UNAVAILABLE
Cod. 8452

За продажба Къща в стопанство, Вашингтон, Olympia, Olympia, Olympia

328,093.20BGN
За продажба
Къща в стопанство

2200 m²
Красива шест спални две
UNAVAILABLE
Cod. 7226

За продажба Къща в стопанство, Вашингтон, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

85,668.78BGN
За продажба
Къща в стопанство

900 m²
Имотът е 3 легла 1
UNAVAILABLE
Cod. 6603

За продажба Магазин, Вашингтон, Seattle, Seattle, Seattle

1,274,095.25BGN
За продажба
Магазин

13600 m²
С Имот-добра локация,
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB